Description
Składniki: korzeń wszewłogi górskiej (35%), korzeń galgantu, korzeń lukrecji, cząber.Miód z mieszanką przypraw i z gruszką jest najważniejszym środkiem w diecie św. Hildegardy.Przepis na mus gruszkowy z mieszanką z wszewłogą:Gruszki (1kg) obrać i ugotować na miękko, odcedzić wodę. Dodać do musu 6 łyżek rozgrzanego, odszumowanego miodu oraz mieszankę (70g). Wszystkie składniki wymieszać i krótko zagotować. Wlać do słoiczków i przechowywać w lodówce.Odszumowanie miodu: szklankę z miodem wstawić do wody, wodę zagotować, mieszając miód zebrać z niego tworzącą się pianę (resztki pyłku kwiatowego i wosku).Stosowanie musu: 1 łyżeczkę przed śniadaniem, po obiedzie 2 łyżeczki, przed snem 3 łyżeczki.Chronić przed światłem. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Producent: Hildegard GmbH St Posch, A-4880 Georgen St am Weinberg 23, AustriaDystrybutor: Sunvita Sp. z o.o., ul. Conrada 30, 01-922 WarszawaFirma St. Hildegard Posch gwarantuje najwyższą jakość naturalnych surowców i zapewnia zgodność produktów z oryginalnymi recepturami świętej Hildegardy z Bingen.
Zioła i herbaty lecznicze
lunacol colway, curaprox dla dzieci, opium cena, hepaslimin a alkohol, termometr visiofocus, szałwia w saszetkach do picia, nadmiar cynku objawy, supremin max czy można na noc, thealozduo, xylospray dla dzieci, oregasept ulotka, nizoral szampon, selen 100, pharmaceris puri ichtilium, najtańsza apteka, ost ampułki, neosine 50 tabletek, jak długo trzymać plaster przeciwbólowy, minovivax 2%, szczotka do kąpieli
yyyyy