Nanga Rdestowiec japoński kłącze 250 g mielony

47.90

Description

Składniki: kłącze rdestowca japońskiego mielone 100% Kraj pochodzenia: Polska Zalecany sposób użycia: odwar – 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę. Nie stosować dłużej niż pół roku. Sposób przechowywania: przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym. Przeciwwskazania: nie należy stosować w okresie ciąży i laktacji.

Zioła i herbaty lecznicze

rinopanteina skutki uboczne, collagen specialist, bibloc 2 5 mg, colgate polska, test ciążowy pink wynik pozytywny, difortan opinie, bez bikini, preparaty na grzybicę stóp, tabletki z ibuprofenem, krople do oczu dla dzieci na alergię, krem nawilżający z apteki, nestle resource 2.0, cerkopil na powieki

yyyyy